Het Buurtteam staat voor je klaar

Het maakt ons niet uit wat er aan de hand is. Je kunt met veel bij ons terecht. Met kleine vragen, of grote problemen. We helpen je verder.

Onze onderwerpen

Opgroeien en opvoeden

Opvoeden en opgroeien gaat vaak met vallen en opstaan. Maar merk je dat je er zelf niet uitkomt, of twijfel je of je het goed doet? Vraag ons op tijd om hulp. Dan worden problemen niet groter. Voor ons is niks te vreemd.

School en kinderopvang

Ontwikkelt jouw kind zich op school of op de kinderopvang anders dan andere kinderen? Maakt de school of kinderopvang zich zorgen, of jij zelf? We kijken met je mee of er echt iets is. Is je kind onzeker of ongelukkig, of heeft het faalangst of gedragsproblemen? Ook daarbij kunnen we helpen.

Geld en regelzaken

Heb je geldzorgen, ben je je baan kwijt of verandert er iets in je financiële situatie en heeft dat invloed op jou en je gezin? Dat kan spannend of stressvol zijn. We zijn er voor je. Voor een luisterend oor en voor advies.

Vrije tijd en werk

Het is fijn om zinvol bezig te zijn en mensen te ontmoeten. Helaas lukt dat niet altijd. Soms kun je niet werken of geen werk vinden. Of vind je het moeilijk om nieuwe mensen te ontmoeten of mee te doen aan een activiteit. Wij helpen je met wat wel kan.

Wonen en jouw buurt

Een fijn thuis hebben is voor iedereen belangrijk, maar is niet altijd zeker. Heb je problemen in je huis, geen eigen huis of voel je je onveilig? We denken met je mee over een oplossing.

Altijd in de buurt

Hier zitten onze Buurtteams